Themabijeenkomst rechtmatigheidsverantwoording gemeenten

06-12-2022
Themabijeenkomst rechtmatigheidsverantwoording gemeenten

Samen met Checkpoint-IC kom je verder: save the date!

Het moment is weer aangebroken om regionale bijeenkomsten te organiseren voor (potentiële) gebruikers van Checkpoint.

Speciaal voor onze relaties en belangstellenden organiseren wij in uw regio een Themabijeenkomst bij een gastgemeente die u verwelkomt. Deze bijeenkomsten hebben tot doel: leren van elkaars controle ervaringen al dan niet met gebruikmaking van de controleapplicatie van Checkpoint-IC.

 

Primeur in Etten-Leur

Vandaag was de aftrap bij het Werkplein Hart van West-Brabant in Etten-Leur. Het is bijna zover: de nieuwe rechtmatigheidsverantwoording (2023) komt er nu écht aan. Je kunt er niet meer omheen. Gemeenten moeten er nu echt mee aan de slag!

Controleren deden gemeenten al. Maar wat verandert er nu wel en wat niet? We hebben elkaar hierin meegenomen aan de hand van onderstaand thema:

“Hoe controleer je om straks te komen tot een goede rechtmatigheidsverantwoording?”

Onder begeleiding van Hans Claassen, Manager Specialist bij Adlasz en Wiljan de Jong, Senior Manager bij Checkpoint-IC, hebben we de meest slimme oplossingen uit de praktijk gedeeld en laten zien hoe dat werkt in onze eigen controleapplicatie voor gemeenten.

 

Enthousiaste deelnemers

De deelnemers van de gemeenten en samenwerkingsverbanden uit de regio van West-Brabant waren enthousiast. En daar doen we het voor. Doet u ook mee?

  • Op 15 december komen we samen in de gemeente Deurne
  • Op 19 december zijn we te gast in de gemeente in de gemeente Montferland (Didam)

 

Interesse?

Meld je aan voor 15 of 19 december. Of nodig de controllers uit uw regio uit voor een bijeenkomst in uw eigen gemeente. Wij komen graag bij u langs om de slimme oplossingen die we op 6 december in Etten-Leur hebben gedeeld ook met uw regio te delen.

Maak een afspraak met Wiljan de Jong, wiljan@checkpoint-ic.nl of bel rechtstreeks op 06-30138534.

Alternate Text Alternate Text