Rechtmatigheidsverantwoording door B&W 2021: een uitdaging voor gemeenten

15-02-2021
Rechtmatigheidsverantwoording door B&W 2021: een uitdaging voor gemeenten

De afsluiting van het controlejaar 2020 is nog niet afgerond en deze nieuwe uitdaging had al moeten zijn voorbereid. Bent u klaar voor de nieuwe rechtmatigheidsverantwoording? Het is best een flinke klus: risico’s en beheersmaatregelen in kaart brengen, werk verdelen, afdelingsmanagers en controleurs inschakelen, bewijslast bij elkaar sprokkelen, checklists ontwikkelen, controles uitzetten, reviews uitvoeren en alles in de gaten houden.

Bij Checkpoint-IC hebben we in de afgelopen weken niet stil gezeten. De nieuwe rechtmatigheidsverantwoording stelt een aantal andere eisen aan de controle. Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. 

Grip en overzicht

Met onze geavanceerde applicatie wordt het allemaal een stuk overzichtelijker. Alle controles in één applicatie. Dankzij een systematische en efficiënte controle aanpak, is het controlespoor van elke afdeling te volgen. Kortom: u heeft grip op de controles en overzicht wat er nog moet gebeuren voor het nieuwe controlejaar 2021.

De gebruikers van Checkpoint-IC zijn vorig jaar al flink aan de gang gegaan met de nieuwe rechtmatigheidsverantwoording. Dat heeft geleid tot slimme vragen. 

Applicatieontwikkeling in eigen beheer

Wij zijn met de klantwensen aan de slag gegaan en hebben die vertaald naar een aantal handige nieuwe functionaliteiten die u op weg helpen. Vanaf januari 2021 is onze applicatie voorzien van een aantal nieuwe technische snufjes om ‘in control’ te zijn en te blijven. Alle checklists, bedrijfsprocessen, risico’s en beheersmaatregelen staan voor u klaar in de database.

Checkpoint-IC ontzorgt en bespaart kosten

De applicatie van Checkpoint-IC ontzorgt en bespaart u veel ontwikkeluren, zoekwerk en accountantskosten. Samen met onze klanten maken we van de nieuwe rechtmatigheidsverantwoording een mooie uitdaging!

Opnieuw ISO-27001 gecertificeerd december 2020

En we hebben het allemaal netjes geregeld. Uw controles zijn bij ons veilig bewaard.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan en laat u verrassen. Meld u aan https://www.checkpoint-ic.nl/infocontact/contact en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.  

Alternate Text Alternate Text