Loek Jurres

Loek heeft de digitalisering als oprichter van Checkpoint-IC en The Cre8ion.Lab van dichtbij meegemaakt. In het sociaal maatschappelijk domein zijn betrouwbare en doordachte digitale oplossingen niet langer alleen makkelijk, maar een absolute must. Hij voelt zich thuis in oplossingen die hedendaagse bedrijfsvoering, procesbeheersing en risicomanagement beter structureren.

Loek Jurres

Persoonlijke visie

“Ons leven is omgeven door digitale oplossingen die werk uit handen nemen, beter structureren en binnenkort ook voor ons kunnen anticiperen. De toekomst voor ons sociaal domein is oplossingsgericht denken zonder het menselijke factor uit het oog te verliezen. Dat kan alleen door het overzicht te bewaren en tijdig vooruit te denken. Hierbij hecht ik veel waarde aan betrouwbare en toegankelijke oplossingen. Dat zijn tevens mijn uitgangspunten als adviseur van Checkpoint-IC.”

Kenmerken

Leidinggevend en oplossingsgericht met inhoudelijke kennis van digitale oplossingen, directe en pragmatische benadering met veel aandacht voor de menselijke factor. Binnen het directieteam is hij verantwoordelijk voor de strategie en doorontwikkeling van Checkpoint-IC.

Wij zijn Checkpoint

Roel Korsmit
Roel Korsmit
Wiljan de Jong
Wiljan de Jong
Hendrik Damen
Hendrik Damen
Alternate Text Alternate Text